Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Στα Πλοια / ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Νέα από την Σαντορίνη με τον ... : Σε 24ωρη απεργία στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου 2021, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Απεργια Στα Πλοια / ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Νέα από την Σαντορίνη με τον ... : Σε 24ωρη απεργία στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου 2021, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.. Στην πλατεία καραϊσκάκη στον πειραιά. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη: Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00. Απεργια στο λιμανι του πειραια © παναγοπουλοσ γιαννησ eurokinissi για σήμερα, από το λιμάνι του πειραιά έχουν προγραμματιστεί 12 απόπλοι πλοίων. Για τις 10 ιουνίου μετέφεραν την 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει για αύριο, πέμπτη, τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία.

Δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Τα πλοία θα είναι δεμένα σε όλη την χώρα στις 3 ιουνίου, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας. Ήδη στο λιμάνι του πειραιά οι απεργοί βρίσκονται από τις 5:30 τα ξημερώματα μετά το κάλεσμα των σωματείων τους να περιφρουρήσουν την απεργία. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση για το εργασιακό. Την ημέρα της απεργίας θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση του εργατικού κέντρου πειραιά και των σωματείων στις 10.00 π.μ.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω απεργίας! Πόσο θα διαρκέσει
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω απεργίας! Πόσο θα διαρκέσει from www.true.gr
Τα πλοία θα είναι δεμένα σε όλη την χώρα στις 3 ιουνίου, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας. Ήδη στο λιμάνι του πειραιά οι απεργοί βρίσκονται από τις 5:30 τα ξημερώματα μετά το κάλεσμα των σωματείων τους να περιφρουρήσουν την απεργία. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη 3 ιουνίου την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 03/06 αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα. Έληξε στις 00:01 μετά τα μεσάνυχτα (παρασκευή 11/6), η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Για μας, η συνέχιση της απεργίας των ναυτεργατών της ακτοπλοΐας, πέραν του πρώτου 24ωρου της δευτέρας 3/9, ήταν κάτι αναμενόμενο καθώς η απόστ Από τα ξημερώματα οι ναυτεργάτες ανταποκρινόμενοι μαζικά στο απεργιακό κάλεσμα των 12 σωματείων βρίσκονται στους καταπέλτες των πλοίων διαμαρτυρόμενοι για το εργασιακό.

Έληξε στις 00:01 μετά τα μεσάνυχτα (παρασκευή 11/6), η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

H εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά σήμερα αποφάσισε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την μεγάλη τρίτη και μεγάλη τετάρτη. Απεργία διάρκειας 24 ωρών στα πλοία σε όλη την ελλάδα κήρυξε η πενεν, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Αν και η σημερινή απεργία κρίθηκε παράνομη,οι ναυτεργάτες επιμένουν. Στην πλατεία καραϊσκάκη στον πειραιά. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, απευθύνοντας. Εικοσι χρονια απο τη δολοφονια του σολωμου σολωμου στη νεκρη ζωνη τησ κυπρου. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη 3 ιουνίου την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 03/06 αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορ… Εικοσι χρονια απο τη δολοφονια του σολωμου σολωμου στη νεκρη ζωνη τησ κυπρου. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00. Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ενωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού. Για μας, η συνέχιση της απεργίας των ναυτεργατών της ακτοπλοΐας, πέραν του πρώτου 24ωρου της δευτέρας 3/9, ήταν κάτι αναμενόμενο καθώς η απόστ Για τις 10 ιουνίου μετέφεραν την κινητοποίηση ναυτεργατικά σωματεία.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Από τα ξημερώματα οι ναυτεργάτες ανταποκρινόμενοι μαζικά στο απεργιακό κάλεσμα των 12 σωματείων βρίσκονται στους καταπέλτες των πλοίων διαμαρτυρόμενοι για το εργασιακό. Για τις 10 ιουνίου μετέφεραν την κινητοποίηση ναυτεργατικά σωματεία. Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα.

Απεργία ΠΝΟ την Πρωτομαγιά - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Απεργία ΠΝΟ την Πρωτομαγιά - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια from www.newsit.gr
Έληξε στις 00:01 μετά τα μεσάνυχτα (παρασκευή 11/6), η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορ… Για τις 10 ιουνίου μετέφεραν την 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει για αύριο, πέμπτη, τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου 2021, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. 02/04/email protected:50 απεργια στα πλοια τη μεγαλη εβδομαδα. Κατά τη διάρκεια της απεργίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των ναυτεργατικών σωματείων, στην πλατεία καραϊσκάκη στον πειραιά, στις 10:00. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, απευθύνοντας. 24ωρη παμπειραϊκη απεργια στα πλοια την πρωτομαγια.

Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στην ποντοπόρο ναυτιλία, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης.

Δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. 02/04/email protected:50 απεργια στα πλοια τη μεγαλη εβδομαδα. Αν και η σημερινή απεργία κρίθηκε παράνομη,οι ναυτεργάτες επιμένουν. Για τις 10 ιουνίου μετέφεραν την 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει για αύριο, πέμπτη, τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία. Ήδη στο λιμάνι του πειραιά οι απεργοί βρίσκονται από τις 5:30 τα ξημερώματα μετά το κάλεσμα των σωματείων τους να περιφρουρήσουν την απεργία. Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών. Απεργια στο λιμανι του πειραια © παναγοπουλοσ γιαννησ eurokinissi για σήμερα, από το λιμάνι του πειραιά έχουν προγραμματιστεί 12 απόπλοι πλοίων. Η διοίκηση της πενεν στα πλαίσια της απόφασης του ε.κ.πειραιά συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που αυτό προκήρυξε για την 1η μάη 2020. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Έληξε στις 00:01 μετά τα μεσάνυχτα (παρασκευή 11/6), η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. 24ωρη παμπειραϊκη απεργια στα πλοια την πρωτομαγια.

Την ημέρα της απεργίας θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση του εργατικού κέντρου πειραιά και των σωματείων στις 10.00 π.μ. Ήδη στο λιμάνι του πειραιά οι απεργοί βρίσκονται από τις 5:30 τα ξημερώματα μετά το κάλεσμα των σωματείων τους να περιφρουρήσουν την απεργία. Για τις 10 ιουνίου μετέφεραν την κινητοποίηση ναυτεργατικά σωματεία. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Τα πλοία θα είναι δεμένα σε όλη την χώρα στις 3 ιουνίου, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας.

ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Νέα από την Σαντορίνη με τον ...
ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Νέα από την Σαντορίνη με τον ... from santonews.com
H εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά σήμερα αποφάσισε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την μεγάλη τρίτη και μεγάλη τετάρτη. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορ… Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Η διοίκηση της πενεν στα πλαίσια της απόφασης του ε.κ.πειραιά συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που αυτό προκήρυξε για την 1η μάη 2020. Η απεργία θα ξεκινήσει από τις 00:01 έως τις 24:00 της 10ης ιουνίου. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, απευθύνοντας. Κατά τη διάρκεια της απεργίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των ναυτεργατικών σωματείων, στην πλατεία καραϊσκάκη στον πειραιά, στις 10:00. Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ενωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού.

Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση για το εργασιακό.

Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη: Τα πλοία θα είναι δεμένα σε όλη την χώρα στις 3 ιουνίου, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, απευθύνοντας. Εικοσι χρονια απο τη δολοφονια του σολωμου σολωμου στη νεκρη ζωνη τησ κυπρου. Εικοσι χρονια απο τη δολοφονια του σολωμου σολωμου στη νεκρη ζωνη τησ κυπρου. Απεργία διάρκειας 24 ωρών στα πλοία σε όλη την ελλάδα κήρυξε η πενεν, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Την ημέρα της απεργίας θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση του εργατικού κέντρου πειραιά και των σωματείων στις 10.00 π.μ. Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ενωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών. 02/04/email protected:50 απεργια στα πλοια τη μεγαλη εβδομαδα.

Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στην ποντοπόρο ναυτιλία, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης απεργια. Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ενωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού.